Bedrijfsbattledag vrijdag 27 september

Op vrijdag 27 september 2024 organiseren DHV en Koninklijke UD een te gekke Bedrijfsbattledag op Sportpark de Vijfhoek. Dit evenement biedt bedrijven de perfecte gelegenheid om teambuilding, netwerken en sportiviteit te combineren in een dag vol actie en plezier. Schrijf je team nu in via Sport in Deventer.

Wat kun je verwachten?

De Bedrijfsbattledag zit boordevol leuke activiteiten waarbij teams van 8-10 collega’s het tegen andere bedrijven opnemen. Werk samen, verleg grenzen en wie weet wint jouw team de titel ‘Fitste Bedrijf van Deventer’!

Waarom je dit niet wilt missen

De Bedrijfsbattledag staat in het teken van:

  • Teambuilding: Samen met je collega’s uitdagende en leuke activiteiten doen.
  • Netwerken: Ontmoet andere bedrijven uit de regio in een relaxte sfeer.
  • Sport en Fun: Een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid beleven.
  • Promotie: Laat zien dat jouw bedrijf actief en betrokken is in de buurt.

Wat is er allemaal te doen?

Tijdens het evenement is het foodplein geopend met diverse eet- en drinkgelegenheden, verzorgd door lokale cateraars. Geniet van heerlijke gerechten terwijl je netwerkt met andere deelnemers. Voor de sportieve battles zijn er verschillende toffe parcoursen uitgezet, van voetbal tot ludieke teambuildingactiviteiten.

Programma:

  • 15:00 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 16:00 – 19:00 uur: Sportieve battles op de velden
  • 17:30 – 20:00 uur: Smullen op het foodplein met allerlei lekkernijen
  • 19:00 uur: Spannende prijsuitreiking
  • 20:00 – 21:30 uur: DiscoBingo met Rhandy Bisschop – gegarandeerd fun!
  • 21:30 – 22:30 uur: Afsluitende borrel om de dag goed af te sluiten

Kosten en inschrijving

De kosten voor deelname bedragen €675 per team (exclusief btw). Een team bestaat uit 8-10 deelnemers en de prijs is inclusief eten en twee muntjes per persoon voor drinken. Extra munten kunnen zowel vooraf als op de locatie worden bijgekocht. Meer informatie volgt in de komende weken.

Meld je aan!

Ben je klaar voor een dag vol sport, teambuilding en plezier? Schrijf je team dan vandaag nog in via Sport in Deventer en verzeker jezelf van een plek op dit geweldige evenement!

Waar is het?

Sportpark de Vijfhoek Gelegen aan de rand van Deventer, biedt Sportpark de Vijfhoek de perfecte locatie voor dit sportieve evenement. Het park is makkelijk bereikbaar en heeft uitstekende faciliteiten.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Bedrijfsbattledag 2024 en strijd mee om de titel ‘Fitste Bedrijf van Deventer’. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op 27 september!

Contact: Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons team via info@sportparkdevijfhoek.nl.