1 oktober Sportief Buurtfeest

Gelegen in een groene omgeving biedt Sportpark de Vijfhoek een ontmoetingsplek waar buurtbewoners samen bewegen, vrijwilligers doen en een hapje en drankje nuttigen. Het Sportpark is er voor alle inwoners van de wijk Colmschate-Noord & Vijfhoek, voor leden als niet-leden. Om kennis te maken met de voetbalverenigingen SV Colmschate ’33 en Kon. UD, Deventer Hockeyvereniging DHV en Salland Cricket Club is zaterdag 1 oktober a.s. van 11.00 – 15.00 uur het ‘Sportieve buurtfeest’.

In een gezellig festivalsfeertje met foodtrucks en muziek, zijn buurtbewoners van alle leeftijden welkom om naar wedstrijden te kijken, deel te nemen aan clinics zoals cricket, hockey en voetbal of gewoon een kopje koffie te drinken.

Wist u dat de clubs ook een leuk recreatief aanbod hebben voor volwassenen zoals bootcamp, trimhockey en 7×7 voetbal? De jongerenwerkers van Raster organiseren leuke activiteiten zoals levend tafelvoetbal en er is de mogelijkheid om te jeu-de-boulen. Inschrijven is niet nodig, u kunt vrij inlopen en deelname is kosteloos.